Jullari 
The Sounds yhtye julistaa 2014 juhlavuodeksi; on kulunut 55 vuotta Rock-Jerryn
(Kaj Järnströmin) kruunaamisesta Suomen ensimmäiseksi rock kuninkaaksi!

Tule nauttimaan rock musiikista, Rock-Jerry & The Sounds, mukana riennoissa The Housewreckers  joka tykittää aitoa läskibasso-rock&roll kyytiä niin että koko talo tutisee ja lahkeet lepattaa.
 Kitarabändi Ironwire tarjoaa menoa myös 60- luvun beatin ja twistin tahdissa, myöskään unohtamatta rautalangan sointuja.


Tule viihtymään ja tanssimaan!
Brylcreme, spittarit ja korkeat korot ovat sallittuja.
Tanssipari jolla 50-60 lukujen huikein pukeutuminen  palkitaan!
  

Soittojärjestys/aikataulu:

Ovet ja baari aukeaa kello 19:00, taustalla soi hengen mukainen musiikki joka virittää juhlakansaa sopivaan juhlatunnelmaan illan koitoksia varten.

Ironwire aloittaa kello 21:00 ja soittaa pitkän setin sisältäen britti- ja suomirautalankaa, biittiä, iskelmää ja rokkia 60-luvun henkeen.

Seuraavaksi esiintyy Rock Jerry & The Sounds joka esittää repäisevän ja tuhdin setin sekä ikimuistettavia ja maankuuluisia insrumentaaleja että svengaavaa rokkia Jerryn tulkitsemana.

Kermana kakun päällä esiintyy The Housewreckers joka totaalisesti sekoittaa pakan ja tanssittaa juhlakansaa pikkutunneille saakka!!

Bändien välissä vain pieni vaihtotauko ~15-20min

* Mika Alku asettaa näytteille 50- ja 60-lukujen kitaroita!
* Autonäyttely GoIden Age!
* Vieraile myös shopissa jossa kaikenlaista 50-luvun autotallinamua ja LP vinyylejä joita et aikaisemmin ole nähnyt. Kaikki alkuperäistä!
* Talon kahvilalla on A-oikeudet ja tarjoaa amerikkalaisia Corndogeja ja Hotdogeja, olutta ja viiniä koko illan!

Varmista mukaanpääsysäsi ja maksa lippusi ennakkoon Jätkärockevents tilille Aktia FI 4440550011716392, viite oma sähköpostiosoitteesi. Saat vahvistuksen sähköpostitse maksetuista lipuista.
Raitiovaunu no 9 vie sinut mukavasti Rautatientorilta konserttipaikalle. Tervetuloa! Peter/ The Sounds

(tästä tulostettava PDF jullari)